Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

8 Mart 2010 Pazartesi

Geçmiş Zaman Olur ki... TOP 10 Listesi


'Geçmiş Zaman Olur ki...' TOP 10 Listesi

Sıralamayı siz sevgili izleyenlere bırakacak kadar demokratik davranılan bu TOP 10 listesi, sakın ola unutulmaya!

'Öğrenci sayımız bir çok ülkenin nüfusundan fazla. Bu Türkiye'nin büyüklüğünü göstermekte.' diyerek 81 ilden öğretmenleri Çankaya Köşkü'nde ağırlayan Abdullah Gül.

Oğlunun mezuniyet töreninde, öğrencilerin Atatürk posterli, ıslıklı, alkışlı protestosuyla karşılaşıp, 'Kendimi Bilkent'te değil, bir üçüncü dünya ülkesinde zannetim.' diyen Sağlık Bakanı Recep Akdağ.



Ankara-Eskişehir arasında sefer yaparken raydan çıkması nedeniyle bu sefer sadece 8 yolcusunun hastaneye kaldırıldığı hızlı tren kazasını 'Ciddi bir konu değil' diyerek değerlendirip,  'Her kazadan sonra bakan mı istifa etsin?' diyen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldım.

'Prensip olarak parti kapatılmasına karşıyız.' diyen ve fakat 'istisnasını' dillendirmeyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız.

Türkiye'de halkın sahneye çıktığı yeni bir düzenin kurulduğunu ve Başbakan Erdoğan'ın da bu bağlamdaki demokratik uygulamalarıyla Nobel almayı hak ettiğini söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay.

'Kozmik oda müze olsun' diyen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay.

'Saçmalamasınlar.' 16'sı Atatürk Evi, 63'ü etnografya müzesi olmak üzere toplam 79 müze özelleştirilerek devredilirken, Hacıbektaş Veli Müzesi'nin Alevilere devredilmesini 'saçmalık' olarak niteleyen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay.

Sakarya Caddesi'nde eylemdeki Tekel işcileriyle eylemden habersiz olduğu için tesadüfen karşılaşan ve işcilerin yardım istediği Akepe Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu'ya, işcilerden kaçarcasına uzaklaşan arkadaşlarından sitem: eski Sanayi Bakanlarından Akepeli Ali Coşkun: 'Gel Abdülkadir, bırak konuşmayı.' ve Akepeli Necati Çetinkaya: 'Hala konuşuyor!'.

'Memurların %37'si niteliksiz' diyen Çalışma ve S.G. Bakanı Ömer Dinçer.

Mehtap TV'de, eşi namaz kılmayan kocanın boşanması gerektiğini, eşi tarafından aldatılan kadının ise ıstırabı içinde taşıyarak katlanması gerektiğini ve mükafatını ahirette alacağını söyleyen ilahiyatçı Prof. Faruk Beşer ve Faruk Beşer'in bu sözleri yerine dizilerdeki erotik sahneler için 'İrite oluyorum.' diyen Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Aliye Kavaf.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder