Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

13 Ocak 2010 Çarşamba

Zamları duyduk duymadık demeyin...



FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Duyduk duymadık demeyiiin!

Haşmetli hükümetmiiiz, 1 Ocak 2010'dan itibareeen eşi çalışmayan ve 3 çocuğu olan ücretliyeeee, tembelliğinden çalışmayan eşi için günde ÜÜÜÇ KURUŞ, üç çocuğu için de BEEEŞ KURUŞ olmak üzere günde toplam taaam SEEEKİİİİZZZ KUURUUUŞ ZAM yaptıııı! 

2.ci FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Civanım delikanlı açıklıyooor: 2010'un ilk 6 ayı içiiiiin en düşük emekli maaşınaaa yüzde YİRMİİİİ nokta DÖÖÖRT, en yükseğine yüzdeee DÖÖÖRT BUÇUUUK zaaam yaptıııık!


Bu muhteşem zamlardan gözleri kamaşan milletimin vekilleri koro halinde Grup Vitamin'in efsane şarkısı 'Ellere var da bize yoh mi?'yi söylemezlerse küserim, oynamam. 

Bu arada milletimin vekillerini ilgilendiren bir FLAŞ FLAŞ FLAŞ'da Danıştay'dan: 15 Temmuz 2007 günü, yaklaşık 22 bin TL'lik maaşlarını peşin alan ve 22 Temmuz genel seçimlerinde yeniden aday olmayan ya da yeniden seçilemeyen milletvekillerinin bir haftalık çalışmaları karşılığında aldıkları bu ballı maaş için, bu işlemin dayanağı olan düzenlemenin iptali ve yürürlüğünün durdurulması için Anayasa Mahkemesi'ne başvurma kararı aldı.

Ey milletim, duyduk duymadık demeyin, peynir ekmek yemeyiiiin!

'Zam' konusu devam edecek...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder