Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

30 Eylül 2009 Çarşamba

İlişkilerde Çin Çin

Evvel zaman içinde...

- R.T.E.: Şincan'da yaşananlar adeta soykırım (8 Temmuz 2009)

- San. Tic. Bk N. Ergün.: Milletimiz Çin mallarını boykot etsin (9 Temmuz 2009)

- San. Tic. Bk. N. Ergün: Yok yok, sözlerim yanlış anlaşıldı (9 Temmuz 2009)

- Hükümet: Bakanımız şahsi fikrini beyan etmiş canım, olur böyle şeyler
- R.T.E.:
Halkı boykota yönlendirmek yanlış (11 Temmuz 2009)
Kendime not: Doğan Grubu gazetelerini almayın, diyerek halkı boykota kim yönlendirmişti, internetten bak, hatırla.

Yukarıdakilerden bağımsız olduğunu düşündüğümüz, çok ayıp karşıladığımız, 'bu ne ya!' ve daha fazlasını söylediğimiz bir haber: M.E.B. okulları ve arsalarını satıyor!

Kalbur saman içinde...

- Devlet Bk. Z. Çağlayan: Çinliler 3. köprü ihalesine yüklenici olarak ya da bir Türk firmasıyla ortak girmek istiyorlarmış (1 Eylül 2009)

- Çetin Şekercioğlu (Çin'in en zengin bölgesi Şanghay'daki Shangri-La'nın bşk. yrd): Boğazdaki eski okullar tam bizim otellere göre ya! (27 Eylül 2009)

Farkındaysanız adam 'eski' okullar diyor. Yani orada o okullar yok, eskiden varmışlar, ama 27 Eylül'de birden puf! Ne acayip değil mi? Birimizden biri Matrix filminde yaşıyor sanki, var olanları yok, yok olanları var gibi görme kıvamında. Tabi ki farkındayım, konuşulan konu başlığına göre değişir bu. Ama şimdi okulları ve binaları konuşuyoruz!

- Devlet Bk. Z. Çağlayan: Çinlilere Türkiye'de faiz getirisi daha yüksek, o yüzden gelin bizden tahvil ve avrobond alın diyoruz (27 Eylül 2009)

- Devlet Bk. Z. Çağlayan: Çinli maden yatırımcılarına, yatırımı bizim ülkemizde yapın sonra işleyip buradan satarsınız dedim (27 Eylül 2009)

- Devlet Bk. Z. Çağlayan: Çinlileri Türkiye'de banka açmaya davet ettim (27 Eylül 2009)

- Devlet Bk. Z. Çağlayan: Çin Başbakan Yrd. bana dedi ki Dünya Sağlık Örgütü'nün raporundan sonra bizden kanatlı hayvan satın alacaklarmış (28 Eylül 2009)

- Devlet Bk. Z. Çağlayan: Çinliler, daha önceden almadıkları tütünümüzü inceleyip, istedikleri kalitedeyse alacaklarmış (28 Eylül 2009)

Pire berber, deve tellal iken...

Akepe Türkiye'min beşiğini tıngır mıngır sallar iken...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder