Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

9 Eylül 2009 Çarşamba

Kim, kiminle, nerede, ne yapıyor

Haziran 2009:

Cumhurbaşkanı Gül için kilometrelerce uzunluktaki otoban trafiğe kapatıldı, vatandaş yollarda perişan oldu.

Cumhurbaşkanı Gül dün hem Karaman’daydı hem de Ankara’da. Üstelik karayoluyla seyahat etti. Devlet büyükleri şehir içinde seyahat ederken trafiğin kesilmesi Türkiye’de zaten olağan bi durum. Ancak bu kez Türkiye, şehirlerarası otoyolun da protokol için kesilebildiğine şahit oldu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Karaman’dan Ankara’daki bir nikaha yetişmek için yola çıktı. Ancak Gül ve ekibi geç kalmışlardı. Cumhurbaşkanı’nı eski Bayındırlık Bakanı Zeki Ergezen’in oğlunun düğününe yetiştirmek isteyen bürokrasi, iki şehir arasındaki yolu kapatarak bir ilke imza attı. Bu olaydan geriye ise, Cumhurbaşkanı düğüne yetişsin diye kendi işlerinden ve zamanlarından olan vatandaşın çaresiz isyanı kaldı.

* * * * *

Eylül 2009

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu Mehmet Emre Gül, maça Başbakan'ın özel uçağıyla gitti. Emre Gül, uçağı kaçırmamak için polislerden yardım aldı ve o esnada yoldan geçmekte olan motorsikletli Şahin Trafik Polisi'nin motorunun arkasına binerek herkezin şaşkın bakışları arasında Sabiha Gökçen Havalimanına geldi. Başında kaskı olmayan ve kendisini VİP salonunda 25 dakika bekleyen Başbakan Erdoğan'ı daha fazla bekletmek istemeyen Mehmet Emre Gül koşarak VİP salonuna girdi ve başbakanlık uçağı DAP'ın 5 dakika sonra havalandığı görüldü.

1 yorum:

  1. Bundan sonra 'Anasına bak, kızını al' yerine, 'Babasına bak, oğlunu al' diyeceğiz galiba :)

    YanıtlaSil