Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

3 Şubat 2012 Cuma

Bugünlerde nelere kıllanıyorum?

Sadullah Ergin'in yayımladığı genelgeye göre, hakkında yakalama kararı olan kişiler mahkemeye götürülmeden tutuklanabileceklermiş. Hımmm, bu bana çok tanıdık geldi!


Nasıl gelmesin, "Melancholia gerçek olsaydı, Türkiye'de neler söylenirdi, neler olurdu?" yazımda aynen şöyle demiştim:



"Yeni anayasaya yazılsın diye, Türkiye'ye çarpan gezegenleri haklarında mahkeme kararı olmaksızın tutuklamak önerisi getirilirdi."


Eh, Türkiye'ye çarpan gezegen olmadığına göre... Benim bu fikrimi 'güncelleyip' kullandıklarından KILLANIYORUUUM!


* * *


Çantasında üç yumurta taşıyan öğrenciye yumurta başına 44 ay olmak üzere toplam 11 yıl hapis cezası istenmesi gayet normal arkadaşlar. Bunun lamı cimi yok! Biliyorsunuz, yumurta çok ciddi bir suç aletidir ileri demokrasiyle yönetilen ülkelerde. Peki, bu suç aletiyle herhangi bir bir suç işlemiş midir taşıyan? İleri demokrasi farkı, sorunun yanıtının herhangi bir fark yaratmamasında yatmaktadır.


İleri demokrasiyle yönetilen ülkemizdeki 'kahinler'in "Azınlık Raporu" (Minority Report) filmi yazımdan etkilendiklerinden KILLANIYORUUUM!


* * *




2007'den beri Antalya ve İzmir, İstanbul ve Ankara'nın ardından en fazla göç alan üçüncü ve dördüncü il olarak gözüyüyor TÜİK'in adrese dayalı nüfus verilerinde.


Gelecek yerel ve genel seçimlerde bu illerde CHP'nin birinci parti çıkmayacağından KILLANIYORUUUM! Hatta, CHP'nin kurultay toplamaktan seçimlere katılmayı unutacağından KILLANIYORUUUM!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder