Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

17 Şubat 2010 Çarşamba

Bilinçaltı, ingilizce rüya, ve kuzeydeydi güneş

Bu sabah uyanırken şöyle düşünüyordum: keşke aklımıza gelseydi de, ikinci beyin rektifiyesinin süreçlerini kameraya alsaydık, ne güzel bir belgesel, kısa film vb olurdu. Bir de bunu ingilizce düşünüyordum. Ve geri planda, şimdi adının Mamak Türküsü olduğunu öğrendiğim türkünün sadece ve sadece "ve kuzeydeydi güneş" kısmı vardı.



Süreçler derken, en son kontrolümün üstünden yalnızca 15 gün geçtiğindeki ilk belirtilerden başlayarak diyorum. Evet, yanlızca 15 güncük. Rutin kontrollerimi yapılmış, doktorum herşeyin yolunda olduğunu söylüyor. Herşey yolunda derken, tümörler yine duruyorlar yerli yerinde, ama büyümemişler. Her zaman ki gibi, kendimde herhangi bir farklılık hissettiğim an, yine hastaneye gideceğim elbet. Neşeyle, gülerek, şakalaşarak bu konuşmayı yapmamızdan 15 gün sonrası ve daha sonraki günleri söylüyorum, keşke birimizden biri kamerayla peşimde dolaşsaydı. Bence güzel bir proje olurdu. Bir daha ki sefere diyeyim artık :))

İngilizce düşünme meselesine gelince... Sanırım ortaokuldan beri rüyalarımdan bir kısımını ingilizce görürüm zaten. Hatta alt yazılı gördüğüm rüyalarım efsane olmuştur :)

En ilginç kısım bu aslında. Evet, Yeni Türkü dinlemişliğim vardır, şarkılarını çok da beğenirim; fakat şarkı sözlerini ezbere bildiğimi söyleyemesem de, nakarat kısımlarına eşlik edebilirim. Ama o kadar uzun zaman oldu ki dinlemeyeli... Ve şimdi rüyalarımı süslüyor Yeni Türkü'nün yorumuyla Mamak Türküsü. Yazımı yazmadan önce 2 kez dinleyip, hasret giderdim :)

2 yorum:

  1. Bir daha ki seferden ziyade daha iyi gelismelerin kameraya alinmasi tercihimdir. Tedavilerin, egzersizlerin kameraya alinmasi ve bunlarin pozitif gelismelerini seyretmek daha keyif verecektir.

    Ingilizce düsünmelerine ve hatta alt yazili rüyalarina hayran oldum ;-))))

    Sadece saka olarak yaziyorum, yanlis anlama, Amsterdam'da arkadaslarimi gezdirirken hani o rahat bir sekilde esrar icilen Coffie Shop'lara bakarken, kapilarindan gecerken iceri baktigimizda hepsinin alt yazili olarak duruslarini görür gibiyim. Halbuki sadece kapisindan bakiyorduk alt tarafi...;-))

    Her gelen günün daha saglikli daha güzel günleri getirmesi dilegiyle...

    YanıtlaSil
  2. Amsterdam'da 'kapıdan bakmak' bile yetiyor insana Yavuz abi ;-)))

    YanıtlaSil