Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

14 Eylül 2011 Çarşamba

Kıllanıyoruuum...

Vekillere SEKRETER verilmişti. 


Ardından kendilerine DANIŞMAN alma yetkisi de verildi.


Danışman dediysek akrabalardan bahsediyoruz. Yönetmelik, kendi akrabalarını kendilerine danışman olarak alabilme şeklinde düzenlendi fi tarihinde. Misal, vekil oldunuz diyelim
en sevdiğiniz kuzeninizi kendinize danışman seçebileceksiniz. 


Hal böyleyken akşam halalarda mı, yoksa dayınızgillerde mi yemek yeneceği gibi millet için hayati önem taşıyan konuları danışabileceğiniz biri olacak yanınızda. Veya üçüncü beşinci köprü ya da havalimanı güzergahlarını hangi sırayla akrabalarınıza bildireceksiniz gibi karışıklığa geldi mi olay çıkacak konuları danışabileceksiniz.


Şimdi de, vekillere 2 bin 300 lira maaşlı birer ŞOFÖR veriliyor.


Tabii bu para sana battı di mi? 2 bin 300 lira maaşı kim kaybetmiş de, onlar bulmuş, diyosun. Bu paralar vekilin cebinden mi, yoksa benim vergilerimden mi çıkacak diyosun. Dellenmeden önce bi dur, sakinleş. Çünkü bunlar senin bildiğin şoförlerden değil. Vekil isterse bu şoförü DANIŞMAN olarak da kullanabilecek. 


Hal böyleyken, senin şoför deyip geçtiğin adam, misal 'yeni' Türkiye'nin silahlı kuvvetler yapısının nasıl olması gerektiği, NATO'nun en büyük ordusu olan TSK'da toplam kaç general olması gerektiği, hangi kolorduların fuzuli olduğu hakkında akıl verecek vekile. Ya da, ihracatın patladığı aylarda ithalatın durumununa da bakmak gerektiğini, zira ihraç ürünlerimizin tamamında ithal malzeme kullanıldığı konusunda görüşlerini anlatacak falan yani. Gördüğün gibi adama 2 bin 300 lira aylık az bile.


Bir adım sonrasında, her vekile yanında taşısın diye 'en az üç' İMAM verileceğinden KILLANIYORUUUM  :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder