Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

7 Şubat 2011 Pazartesi

Aklıma gelen öneriler

Baktım ki memlekette işler karışıyor, bu işe el atmamın zamanı geldi dedim. Aşağıdaki öneriler hem ilk anda aklıma gelenler. 

İlk önerim civanım delikanlıya.

Protestoları hep provokatörlerle organize terbiyesizler yapıyor ve yaptırıyor, diyor ya. Gerçekten böyle olup olmadığını anlamanın kolayı var. 
Üstün müslüman kişi programını açıklamadan gitsin nereye gidecekse. En yakınındaki birkaç kişi haricinde kimse bilmesin ne yapacağını. Mesela stad açılışı mı var, programda adı yazılmasın, sonra aniden lütfedip teşrif etmiş gibi yapsın. Eğer bu durumda da protesto ediliyorsa, organize terbiyesizleri yakın çevresinde aramaya başlasın :-)

Ya da şöyle de yapabilir: yerine dublör bırakıp tatile gidiyor ya... Protesto ihtimali olan açılışlara falan da dublörünü göndersin. Hani demişti ya Taksim'de protesto için toplanan taraftarlara, 'topu görseler, bomba sanıp karakola götürürler' diye... Protesto edilirse, hemen canlı yayına çıkıp, ''Dublörümü ben sanıp, protesto etti enayiler'' tadında bir açıklama yaparak organize terbiyesizleri oyuna getirmiş olur  :-) 

Birkaç öneri de öğrenciler için.

Yazıya gerek yok bence. Fotolarda gaz maskeli coplu polis, yerde sürüklenen, dövülen, göz altına alınan vs protestocu gören var mı?



  Hizbullah












Türban








Muhteşem Yüzyıl'ın protestocuları



Öğrenci demişken, demokratik haklarını aradıkları için 
gazlanan, coplanan, dövülen, göz altına alınan diğer insanları es geçmek olmaz.

Annelere, eşlere, ablalara, anneannelere, babaannelere, teyzelere, halalara, kuzinlere, kısacası tüm kadınlara önerim hayvanlar aleminden geliyor.



Bu foto, Vaşington'daki Ulusal Hayvanat Bahçesi'ndeki dişi aslanın, yavrularına kötü davranan 'ormanların kralı'na 'kükreyerek' nasıl posta koyduğu ve kralın da nasıl başını eğdiğini gösteriyor. Bilmem anlatabildim mi!

Galatasaray taraftarlarının kalbimde yeri ayrı.

Yeni Ali Sami Yen'de yaşananlar için kendilerine 'idraktan mahrum sefiller', 'babaları belli değildir', 'şerefsiz', 'nankör', 'gerizekalı', 'kuşbeyinli' diyenler hakkında 'şahsiyet haklarına saldırı kastıyla fevkalade ağır hakaretlerde bulunduğu' gerekçesiyle tazminat davası açabilirler.

Bu öneriyi hazırlamamda emeği geçenlere, dava dilekçesi örneği için üstün müslüman civanım delikanlıya, ve dava açılmasına sebep olan 'Erdoğan ve Kof Kabadayılık' yazısıyla Taraf gazetesi yazarı Ahmet Altan'a teşekkürler :-)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder