Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

7 Ocak 2012 Cumartesi

Hakan Şükür'ü dinliyorum gözlerim kapalı...

Şansal Büyüka Hakan Şükür'e maçla, skorla ilgili yorumlarını soruyor.


Hakan Şükür, neyse ki, Hatip Dicle'nin milletvekilliğinin düşmesi hakkındaki fikirlerini soran gazetecilere söylediği gibi 'Ben bilmem büyüklerim bilir' demedi. Son derece kendinden emin bir şekilde, ilk yarı bitiminde
soyunma odasının çok farklı olduğunu söyledi. Alt yazı olarak da, mealen, Fatih Terim'in oyuncuların kulaklarını çekmiş olmasından bahsetti.


İnsanın bildiği yerden soru gelmesi ne güzel :)) 


7 aylık milletvekili olan Hakan Şükür'ün futbol - şike olayları hariç - dışında memleketin hangi sorunu için milletvekilliğinin gereklerini yerine getirdğini merak ettim. TBMM'nin web sitesinden görebiliyorsunuz hangi milletvekili ne kadar faal. Sonuçta, memleketin sorunlarını çözmeye talip olanlar milletvekilleri, bu sorunların konuşulup çözümlendiği yer de meclis, öyle değil mi? 


Hakan Şükür'ün özgeçmiş bölümünde akşam lisesi mezunu olduğu, İtalyanca bildiği, evli ve 3 çocuk sahibi olduğu gibi bir takım bilgiler yer alıyor. Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor komisyonlarına üyeymiş. Bir de "Yasama Faaliyetleri" diye başka bir bölüm var. Alt başlıklar: 
İlk imza sahibi olduğu kanun teklifleri
İmzası bulunan kanun teklifleri
Sahibi olduğu sözlü soru önergeleri
Sahibi olduğu yazılı soru önergeleri
İlk imza sahibi olduğu meclis araştırma önergeleri
İmzası bulunan meclis araştırma önergeleri
İlk imza sahibi olduğu genel görüşme önergeleri
İmzası bulunan genel görüşme önergeleri


Hadi diyelim ki Hatip Dicle'nin milletvekilliğinin düşürülmesi işi, tabiri caiz ise 'yukarı tükürsen sakal, aşağı tükürsen bıyık' tadında bir konu; yorum yapmak istemedi... Hadi Milli Eğitim'le Kültür konularını da bırakalım bir kenara... Aslında bırakmamak lazım, bırakacak idiysek niye vekil oldu ki diye bir soru sormak gerek ama hadi neyse... Gençlik ve Spor'un 'Gençlik' kısmını da boş geçelim hadi... Elde kaldı 'spor'. 


Milletvekili Hakan Şükür'ün, içinden geldiği 'spor' camiasının bir sorunuyla ilgili bir tanecik bile 'yasama faaliyeti' yok desem, aklınıza ilk gelen şey ne olur?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder