Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

29 Aralık 2011 Perşembe

2011 nasıl geçti?

Ben kamyon sürdüm, Leonardo da vinci. Egemen Bağış.


Sayın bakanım. Muhteşem vizyonunuzla ülkemizin önünü açıyorsunuz. İyi ki varsınız. Sizin için canımız vermeye hazırız. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Ajda Pekkan.


İlke olarak vatandaşımıza dürüst davranmaya devam edeceğiz. Mehmet Şimşek.


Milletvekili maaşlarına yapılan zam
ihtiyaçtan. Milletvekili 100 düğüne gider. Küçücük bir altın 180 lira. Cemil Çiçek.


Zam yapılan ürünler keyfe keder ürünler alt ve orta tabaka etkilenmeyecek. Ali Babacan.


Çok para verirsek hekimler çalışmaz. Recep Akdağ.


İstanbul Kültür Başkenti etkinliklerini finanse etmek için getirilen benzindeki 1.5, mazotta 1 kuruşluk vergiyi zamanı gelince kaldıracağız. Mehmet Şimşek.


ABD'de yapılan bir sosyolojik araştırmaya göre bekarların evlilere göre ortalama 6 yıl daha az yaşadıkları tespit edilmiş. Sigara ortalama insan ömrünü 2.3 yıl, yoksulluk 700 gün öne çekiyor. Nükleer santrallerin ömür kaybı ise 0.03 gün olarak tespit edilmiş. Taner Yıldız.


Türkiye'de çalışanların gelecek endişesi yok. Ali Babacan.


Güneydoğu'da terör örgütünün istediği her şeyi yapsanız da terörün biteceğine inanmıyorum. Cemil Çiçek.


Her şeyi vereceğiz. Kürtlerin her türlü anayasal haklarını, eğitim, dil, kültürel haklar, ne varsa vereceğiz. Bülent Arınç.


Özerklik yetmez, biz otonomi istiyoruz. Leyla Zana.


Üç adet vatandaşımız can kaybına maruz kaldı. İdris Naim Şahin.


Terör örgütü her alanda faaliyet gösteriyor. Terör propagandası var. Birileri teröre destek veriyor. Neyiyle veriyor, belki resim yaparak tuvale yansıtıyor, şiir yazarak şiirine yansıtıyor, günlük makale, fıkra yazıyor. İdris Naim Şahin.


Koskocaman sarayda oturuyorsunuz, bir gel dediğiniz yok. İdris Naim Şahin.


AKP'de tek realite var o da Tayyip Erdoğan. Ben Tayyip Bey'i Allah için seviyorum, başkaları koltuk için seviyordur, onu bilemem. Şamil Tayyar.


Belki bunlar tartışılacak ama mesela Yunan tarihinde Ege'de Türklerle bir savaş yok, bunu biliyor muydunuz? Biz Milli Güvenlik Akademisi'nde oradaki şehitlikleri dolaştık. Bütün şehitlikler temsili. İhsan Şener.


Doğu'da mele, bizim bildiğimiz tabirle molla denilen din eğitimi almadığı halde din bilgisi olan isimler var. Bu kişilerden istifade edebilmek için KHK'de bir düzenleme yaptık. Bin kişilik bir kadro öngördük. Bekir Bozdağ.


Bizde bilgi deyince hakikat anlaşıldığı için İslam zaten bize hakikati anlattığına göre 'Bilginin İslamileştirilmesi'... Risale-i Nur'un zihniyet inşası ile olur. Alparslan Açıkgenç.


Türkiye istese 3 ayda yerli uçağını yapabilir ama bizi uçurmazlar. Binali Yıldırım.


2023'e kadar uzayda yeni bir Türkiye kuracağız. Osman Yıldırım.


Kurban olduğum Allah, neler veriyor neler. Siz burada sadece Ramazan bayramını kutluyorsunuz değil mi? Biz Ankara'da ne bayramlar kutluyoruz, ne tatlılar yiyoruz. Ah güzel kardeşlerim. Sabır. Sabra zafer. Yarın ne bombalar patlatacağız. Bülent Arınç.


Sayın Başbakanımıza dokunmak bile ibadettir. Hüseyin Şahin.


İslam dininde şehidi alkışlarla uğurlama diye bir şey yoktur. O adet Bolşeviklerin adetidir.


Dünyadaki en temiz enerji kaynağı nükleer santraller. Bunların dumanı yok, isi yok. İbrahim Gül.


Bursaspor'da birileri zimmetine para geçirmiş, geçirenlerden biri de Osman Çelik diye bu iddia edildi. Mahkeme aşamasıyla hiç ilgilenmiyorum. İlgilendiğim şu, ben devletin bakanıyım ve bu kişi de hiç bu suçu işlemediği halde bunu diyorsunuz. Edirne'den Kars'a kadar beni tanıyan dostlarıma kim cevap verecek? Çamur at gitsin. O gün dede oldum, dede olmanın sevincini maalesef yaşayamadım. Ağabeyim haksız yere suçlandı, madur edildi. Bunun hesabını kim verecek? Faruk Çelik


Cahiliye dönemimdi. Başbakanımdan bin kez özür dilerim. Bin pişmanım. Mehmet Metiner.


Libya'daki yeni yönetime 3 ayrı 100 milyon dolar sözü verdik. Aslında hepsini birden istediler ama ben 'uçak düşer müşer' diye vermedim. Önce 10 milyon dolar gönderdik. Sonra 3 kez 30'ar milyon doları burada teslim ettik. Ali Babacan.


Bunu (atanamayan öğretmenler) sürekli kaşıyor olmanın mantığı yok. Ülkenin bir gerçeği var. Yeteneklerine uygun başka mesleklere yönelsinler. Ömer Dinçer


Şam'a gidip Esad'ı uyardım. Bundan sonra isyancılara ateş edilmeyecek. Nitekim bu uyarılarım yerini buldu. Suriye ordusu geri çekilmiştir. Türkiye'nin ciddi  uyarıları sonuç verdi. Ahmet Davutoğlu.


Deprem vergileri 74 milyon insanın ihtiyaçlarına gitti. Mehmet Şimşek. 


Biz kardeşsek bu müslümanlıktandır. Laiklikten değildir. Bülent Arınç.


Alevi olduğunu bildiğim halde nikahını kıydım. İ. Melih Gökçek.


Basın özgürlüğünde ABD'den bile ilerideyiz. Beşir Atalay. 


Türkiye'de basın özgürlüğünü kısıtlamaya çalışanlar karşılarında Sayın Başbakanımızı bulurlar. Egemen Bağış.


Kesinlikle bizi karalayan haber yapma bak, gazeten kapanır. Turan Erol, Harun Çelik.


Galatasayllığımı askıya aldım. Gerçek şu ki, diğer takımlardan teklif aldım. Ancak hala Galatasaraylıyım. Taner Yıldız.


Hayati Yazıcı'nın Sivas sanıklarının savunmasını (avukatlığını) yapmış olması Sivas'ta olup bitenleri onayladığı anlamına gelmez. Hüseyin Çelik.


Aziz Nesin Kenan Paşa'ya bir dava açmıştı. Bana bir telefon geldi, davayı kabul eder misin diye. Tefekkür ettim (düşündüm), vicdani sorgumdan geçirdim. Davayı aldım. Ama parasını almadım, iade ettim. Ahmet İyimaya.


Yollarda sollamaları, siyasette de solu bitirdik. Binali Yıldırım.


Avrupa ortalamasına baktığımızda Türkiye'de kişi başına düşen polis sayısı az. Cemil Çiçek.


Ben sokak sokak dolaşacağım, bakanlar dışarıdan atanacak! Nah güven oyu veririm! Burhan Kuzu.


Bu seçim AKP ile derin devlet arasında bir seçim. Avni Doğan.


Kadının hakkı yoktur, çünkü hakkı bir erkek adıdır. Şamil Tayyar.


Japonya'daki Fukuşima Nükleer Santrali'ndeki sızıntı ile daha sık gündeme gelen radyasyon aslında yabancımız değil, evrenin ve hayatın bir parçası. Düşük düzeyli radyasyondan korkmamak gerek. Hatta bunlar vücut için ihtiyaç olarak bile nitelendirilebilir. Radyasyonun yararlı olduğuna dair bilimsel çalışmalar da yapılıyor. Farelerde düşük seviyeli radyasyonla ilgili deneyler sonucunda üremelerinin, hastalıklara karşı direncin arttığı görüldü. T. Atam Enerjisi Kurumu Uzmanı.


Fotoğrafta polis göstericilere müdahale ederken jandarma bir köşede duruyor. Bu soru işaretidir. Peki neden jandarma hareketsiz kaldı diye sormak gerekir. Bülent Arınç.


Açık gezen kadın perdesiz ev gibidir. Ya kiralıktır, ya satılık. Süleyman Demirci.


Biz Fetullah Gülen'in  vatan hasreti çekmesine daha fazla izin vermemeliyiz. Fakat sayın Gülen'in dönüş tarihini yeni anayasa belirleyecek. Hüseyin Gülerce.


Allah'ın sayesinde milletvekili oldum. Erdoğan Bayraktar.


Ben Tayyip Erdoğan'a biat etmemiş adamım. Bülent Arınç.


Sayın Kılıçdaroğlu aslında dünya çapında bir lider olan RTE'na muhalefet ettiği için kendisine şeref payı çıkarması lazım. Hüseyin Çelik. 


Bütün bunlar o gazeteciler (Nedim Şener, Ahmet Şık) ve bahsedilen kitaplar (İmamın Ordusu) için en büyük PR çalışması olmuş oldu. Herhalde 10 bin satacak kitabı yüz binlerce sattıracaklar. Abdullah Gül.


Hassiktirin! Mehmet Sağlam.

2 yorum:

  1. eline sağlık :) herşeye rağmen mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler meraklıkedi :)) Sevenlerinle, sevdiklerinle geçireceğin sağlıklı, mutlu ve bol kazançla dolu bir yıl olsun 2012 :)

    YanıtlaSil