Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

10 Temmuz 2010 Cumartesi

Agora, Agora olalı...

Uzun zamandır film anlatmamıştım.

Hastayken yeni bir film seyretmektense, ilk gördüğümde de 'yazayım ben bunu' diye düşündüğüm bir filmi tercih ettim. Buradan okuyabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Bir sinemasever olarak esasinda bayiliyorum böyle, filmler üzerine yazilan yazilara. Ister izahat olsun ister elestiri hic önemli degil. Önemli olan bahsedilen film...

    Bir film yüzlerce göz tarafindan izleniyor. Ve yüzlerce göz degisik acilardan filmi izliyor.

    Itiraf etmem gerekir ki, daha 5-6 yil öncesine kadar hic sevmedigim Woody ALLEN filmlerini okudugum bir yazi üzerine onun bütün filmlerini tekrardan ama bu sefer o yazidaki ikazlarida nazar-i dikkate alarak izledim. Tam bir Woody ALLEN hayraniyim diyebilirim.

    Az sonra videocuya gidip AGORA filmini ariyacagim. Bulursam dünya kupasini kim kazanir hic önemli degil, Sevtap'ta cok memnun olacaktir eminim;-)))

    Tekrar sana gecmis olsun...

    YanıtlaSil
  2. Yavuz abi, yazdıklarınızla örtüşen, yani olayları yüzlerce gözün değişik açılardan izlemesiyle ilgili bir film geldi aklıma: Vantage Point.

    2008 yapımı ve Dennis Quaid, Forest Whitaker, Matthew Fox, William Hurt gibisanatçılar biraradaydı. Agora'yı bulamazsanız, bunu da düşünebilirsiniz.

    Çok sevgiler :))

    YanıtlaSil