Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

22 Mayıs 2010 Cumartesi

Hangi kanal CHP kurultayını tercih etti?


Hangi kanal kimi tercih etti? Kılıçdaroğlu mu, Erdoğan mı?

Kemal Kılıçdaroğlu CHP kongresinde konuştu, Başbakan Erdoğan TOBB kongersinde! Peki hangi haber kanalı kimin konuşmasını yayınladı?

Başkent Ankara'da haber kanalları için iki önemli adres vardı... CHP kurultayı ve TOBB kongresi!

CHP'yi dört büyük haber kanalı NTV, CNN Türk, Habertürk ve SKY Türk başından itibaren canlı yayınla ekrana getirdi...

Diğer Kanallar Ne Yaptı? 

TRT 1, CHP kurultayını görmezden gelip, dizi, magazin, söyleşi programı yayınladı. TRT Haber de kurultayı canlı olarak yayınlamadı. Haber bülteninde bağlantı yapmayı tercih etti. 

TGRT Haber, Kanal 24 ve TV Net ise Başbakan Erdoğan'ın TOBB Kongresi'ndeki konuşmasını canlı yayınladılar. Başbakan'ın konuşması bittikten sonra zaman zaman kısa kısa canlı bağlantılar yaptılar... 

http://www.medyasosu.com

2 yorum:

  1. Cesme'de özel olarak evde kalip konusmasini dinledim. Coktandir böyle beraberlige, günün artik birlesme ve uyanma vaktinin geldigine davet eden bir konusmaya susamis oldugumuzu hissettim.
    Kimi zaman insan gitmesini bilmeli. Azizi Nesin'in koltuk sevdasi hikayesi gibi bir oturan oradan kalkamiyor, Mao che tung'u da ayni, Brejnev'i de digerleride. Neyse,

    Karanliklardan bir ISIK görünür gibi oldu...ümitle

    YanıtlaSil
  2. Oradaki coşku, sevinç, umut, elle tutulacak kadar yoğundu. Sakinliğe, alçak sese, çokça alçakgönüllülüğe ne kadar ihtiyacımız varmış meğer.

    YanıtlaSil