Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

31 Aralık 2014 Çarşamba

2015

Yeni yıldan beklentilerim:

Osmanlı'lara tez zamanda kavuşalım. Haa, milli irade derse ki 'Osmanlı' dediğin analar babalar, kızlar, oğlanlar, torunlar torbalar, kuzenler, kuzinler, dayılar, teyzeler ve bilimum kesişen kümelerden oluşan büyücek bir ailedir, onun yerine 'Erdoğanlı', 'Arınçlı', 'Davutoğlulu', 'Bulutlu', 'Gülenli' veya 'Uzunkavaklaraltındayataryatmazuyumazoğlulu' diye yeni bir aile versek olmaz mı, onlar da kabulüm.

Muasır medeniyetlerin seviyesini milli irade belirlesin ve hatta muasır ve medeniyet kelimelerinin anlamları da milli iradeden sorulsun. Milli irade ulemanın üstü olsun.

Şeyhülislam, komşusu açken tok yatan müslüman değildir sözünden hareketle, dünya ekonomisi cortlamışken bizimkinin uçuyor olması kabul edilemez fermanı yayınlasın.

Şadırvanlı medrese yaptıranların tüm günahları bağışlansın. Önemli uyarı: Akepeye oy verenler zaten günahkar sayılmadıkları için bi masrafa daha girmelerine gerek yoktur.

Öşür vergisi bölücü terör örgütü listesinden çıkarılsın.

Sigarayı, darbeyi, her türlü alkolü, cari açığı ve seksi çağrıştıran siklamen pembesinin caiz olmadığı ilan edilsin. 

Bunları saçma bulduysan, ya da değerli zamanımı harcadın diyorsan bi de şuna bak:

2015'de, seçimle işbaşına gelmiş olan apartman yöneticilerinin hepsi paraları cebe indirsin, apartmanı soysun soğana çevirsin. Bakalım, 

"Çalıyorsa benim paramı çalıyo sana ne!" 

diyen bi apartman sakini çıkacak mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder