Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

23 Ağustos 2011 Salı

Haddini bilmeyen! öğretmene bak sen

Antalya Muratpaşa ilçesinde Milli Eğitim'e bağlı Ayten Çağıran Anaokulu'nda görevli öğretmen Devrim Songül Alkaya hakkında soruşturma açılmış.


Soruşturmanın nedeni tam ileri demokrasimize yakışan cinsten. Efendim, Antalya Büyükşehir Belediyesi 
Atıksu Arıtma Tesisleri yapmış. Açılışı 2 Nisan 2011 tarihinde imiş. Başına geleceklerden habersiz Devrim öğretmen de velilere, çocuklarını bilinçlendirme amaçlı götürmeleri yönünde duyuru yapıvermiş. 


Yani yaptığı kabahatin büyüklüğüne bakar mısınız! Sen kiiiim, çocuklar bilinçlensin diye düşünmek kim! Üstelik de bir öğretmen olacaksın! Vay haddini bilmez vay!


Müfettiş soruşturması sonucu öğretmene verilen 30'da 1 oranındaki maaş kesme cezası, olumlu sicili göz önünde bulundurularak kınama cezasına çevrilmiş. 


Olayın bir başka boyutu var ki, asıl sebep oysa, o daha da ileri demokrasi şenliği.


Soruşturmanın asıl nedeni açılışı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapması ve 12 Haziran seçimlerinden önce böyle bir davetin olması diye ifade ediliyormuş. Bu durumda, soruşturma açılması yerine liyakat madalyası almak için, civanım delikanlının yaptığı açılışları duyurmak gerekliliği ortaya çıkıyor ki, bu yüzden ülkemizdekinin adı ileri demokrasi oluyor.


Gördüğün gibi sevgili vatandaş, bu iki sebep için söylenebilecek tek şey kalıyor: çiş değil kaka!


Ya bi ara bi grup insancıklar vardı, bişeyler gevelediler, sonra sırra kadem bastılar. Bak, ilan da veriyorum, dönsünler evlerine, ana-babaları perişan!


Yetmez ama evetçiler kaybolmuştur. Bulanların insanlık namına TBMM'ndeki 'Kayıp Eşya' bürosuna bırakmaları rica olunur!!!

4 yorum:

  1. ona deymiş, buna deymemiş mimlendiğini biliyor musun? bknz: dokuzcanlıkedi. :)

    YanıtlaSil
  2. Çok mutlu oldum, onur duydum :))) Güvenine, seçimine çok çok teşekkürler meraklıkedi :)))
    Beni sizler yarattınız falan diyerek işin cılkını çıkartmicam merak etme ;-))

    YanıtlaSil
  3. kendi N'lerini yazmak zorundasın biliyon di mi? Yoksa benim listemdeki 3. blog olacaksın bu işten kaytaran... bütün burnu büyükleri ben izliyormuşum gibi olacak :))))) Lütfen katıl, zinciri bozma :))

    YanıtlaSil
  4. yapıcaz bi güsellik artık mecburen ;-)) yanlız hemen olmaz, yarın ilk kolonoskopi deneyimimi yaşayacağım. önce ondan sağ çıkayım, sonra bu zincir olayına dahil olurum, söz :)))

    YanıtlaSil