Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

6 Haziran 2012 Çarşamba

Emin Çölaşan'dan: Aferin Cemil Bey!

Biliyorsunuz "İfade özgürlüğünde son nokta!" başlığı altında bir yazı yazmış ve terörist başı Apo hakkında şöyle demiştim:


(...)Yüksek Seçim Kurulu'nun 'milletvekili seçilmesine engel yoktur' demesi, ilk genel seçimlerde milletvekili seçilmesi, hapisten çıkarılması için kişiye özel bir kanun yapılması, ardından da 'terörist başı', 'bebek katili', '30 bin kişinin katili', 'bölücü başı' gibi ifadelerin yasaklanacağından KILLANIYORUUUM!(...)


Korktuğum başıma gelmiş de haberim olmamış! Sıralamayı tutturamamışım!


Emin Çölaşan'ın Sözcü Gazetesi, 27 Mayıs 2012'deki yazısından alıntıdır:


"MHP Bursa Milletvekili ve Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Tayyip'in yanıt vermesi istemiyle TBMM Başkanlığı'na bir soru önergesi verdi. Aynen şöyle:


"Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk yıllarında
etnik bir fitneyi başlattığı için tarih kitaplarında 'hain' olarak anlatılan ve 1925 yılında İstiklal Mahkemesi tarafından idam edilen Şeyh Sait adına bir cami yaptırılacağı iddia edilmektedir.
1- Bu iddia doğru mudur?
2- Şayet doğruysa, devletin astığı bir hain adına cami yaptırılması, açılım politikanızın bir parçası mıdır?
3- Bundan sonra kimler adına cami yaptırılması düşünülmektedir? Bölücü başı, bebek katili, İmralı canisi adına da cami yaptırmayı düşünüyor musunuz?"


Bu önerge, TBMM Başkanı Cemil Çiçek imzasıyla işleme konulmadan iade edildi. Gerekçesi şöyle:


"İçtüzük uyarınca Başkanlığa gelen önergelerde kaba ve yaralayıcı sözler varsa, Başkan gerekli düzeltmelerin yapılması için önergeyi sahibine geri verir.
Önergenizde yer alan 3 numaralı sorunun ikinci sorusu, İçtüzüğün anılan hükmü kapsamında görüldüğünden önergeniz işleme konulmamış ve ekte iade edilmitir.
Söz konusu kısım çıkartıldığı veya yeniden düzenlendiği taktirde işleme konulabilecektir. Cemil Çiçek."


İsmet Büyükataman'a bu olayı sordum, şöyle dedi:
"Bu olay Cumhuriyet tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Bunun TBMM Başkanı imzasıyla yapılmış olması ise ayrı bir talihsizliktir. Kendisine sormak istiyorum: Önergemdeki kaba  ve yaralayıcı ifade dediği bölücü başı, bebek katili, İmralı canisi ifadeleri yerine, acaba kendisi o şahsı tarif ederken hangi ifadeleri kullanmaktadır? Yoksa kendisi de Başbakan gibi o katile 'Sayın', şehitlerimize 'Kelle' diyenlerden midir?"


Burada size kamuoyunun bilmediği bir olayı aynen aktardım, Abdullah Öcalan'ın nasıl 'Devlet korumasına' alınmış olduğunu belgeledim. Karar sizindir!"  


* * *


Terörist Apo için "bebek katili" tanımı artık geçerliliğini yitirmiş gibi gözüküyor; ülkemdeki yepisyeni "bebek katil(ler)i" HAYIRlı olsun! Kimmiş onlar diyenler, siz uzayda mı yaşıyorsunuz kuzum??? 


Tabii ki kürtaj yaptıranlar ve kürtajı savunanlar!!!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder