Yarattığın dünyadan ibaretsin, ne bir eksik ne bir fazla.

14 Haziran 2014 Cumartesi

Delilin yoksa sana kim inanır - Kadir'den başka

Birkaç gün önceki Meclis görüşmelerinden tutanaklara yansıyanlarda ve hatta 11 yıldır iktidarda olan akepeli zihniyette bir gariplik, bir yanlışlık var. Bu görüşmelerin, 1. yılını kutladığımız! başka bir olayın aynı zamana denk gelmesi çok da manidar gelmiyor bana. Çünkü biz bunu günde 3er 5er kez yaşamaya alıştık.


MHP'li Sinan Oğan:

"IŞİD Irak'ta Musul'u ele geçirmiş. Musul'da bugün devlet yok. Musul Başkonsolosluğumuz bugün..."

Akepeli Bülent Turan, Oğan'ın lafını kesiyor; Sinan Oğan devam ediyor:

"Bugün bu saatlerde..."

Akepeli yine sözünü kesince Sinan Oğan şöyle diyor:

"Besleyip büyüttüğünüz IŞİD terör örgütü Musul Başkonsolosluğumuzun etrafını sarmış. Haberin var mı senin?"

Diğer bir akepeli İhsan Şener sohbete! atlıyor:

"Delilin var mı delilin?"

Ve başlıyor "Hadi oradan.", "Atma!", "Delilin var mı delilin?", "Hadi oradan be!" diye sıralamaya.

Gelelim birinci yıldönümünü kutladığımız! olaya.

"Dolmabahçe camiinin içine ayakkabılarla gireceksin, orada içeceksin ve bu ülkenin dini mabetlerine karşı bu saygısızlığı yapacaksın, ne adına, çevre adına. Bütün görüntüler elimizde, cuma günü arkadaşlarımızla bu görüntüleri vereceğiz."

Demedi mi civanım delikanlı 11 Haziran 2013'de?

Başkaları gibi 'Yaradandan ötürü severim yaradılanı' geyiğindense, sadece makama saygı nedeniyle ne "Delilin var mı delilin?", ne "Hadi oradan.", ne de "Atma!" diye bağırıyoruz. Tam 1 yıl geçti, biz çapulcular olarak hala - var olmayan - görüntüleri bekliyoruz. Montaj bile kabulümüzdü yani :)) Bir yıl önce montajın 'm'si bile yoktu ki hayatlarında :)) 

Peki ya akepeliler ne yapıyor? Ona oy verenleri boş geç. Akepeli milletvekillerini diyorum! Baksana adamlar herhangi birinin ama özellikle muhalefetten ise bir sözüne inanmak için dakkasında 'delil' isteyiveriyorlar; 'delilin var mı delilin?' diye efendi! gibi sorguluyorlar. 

Nedense, hiçbiri civanım delikanlının herhangi bir ithamında, sözünde delil falan istemiyor; söylediklerine su götürmez birer gerçekmişcesine / doğruymuşcasına inanıyorlar.

Garip/yanlış olan, muhalefetin sözlerine delil görmeden inanmamaları mı (bugünkü durumda delili değil ama olayın gerçekleşmesini yani Musul Başkonsolosluğumuza ellerini kollarını sallayarak giren IŞİD'in 49 (şoförlerle birlikte 80) Türk'ü rehin aldığını görmeleri), yoksa başka birine hooop diye inanmaları mı?





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder